07. 04. 2013 - Za týden začínáme = licence, špendlíky a včasný příjezd na prezentaci

V neděli 14.4.2013 společně zahájíme letošní cyklistickou sezonu Unie amatérských cyklistů, závodem v Hřebči. První závod je tradičně spojen s procedurou vydávání startovních čísel. Zároveň budou na tomto závodě použity čipy. Tyto dva faktory obecně protáhnou dobu čekání na vyřízení prezentace a přihlášení se k tomuto závodu. Prosím tedy počítejte s tím, že si budete muset vystát o něco početnější a časově delší frontu, než jste zvyklý z ostatních závodů. Pro celkové urychlení Vašeho odbavení, Vám poprosím o tři věci.

První věc - vytiskněte si svou licenci a vezměte si ji z sebou na závod. Při přebírání startovního čísla ji předložíte a na základě informací z licence, na níž je uvedeno Vaše startovní číslo Vám bude toto číslo obratem vydáno. Urychlíte tak jeho vydání.

Druhá věc -připravte si osm kusů příslušně velkých spínacích špendlíků, které použijete na připevnění „vyfasovaného“ páru startovních čísel na Váš dres. Spínací špendlíky nejsou součástí nového páru startovních čísel a v místě konání je budete jen velmi těžko dodatečně shánět. Startovní čísla si pak připnete na dres. Jeden kus na rameno a druhý kus na záda. Vždy na tu stranu, kterou určí pořadatel v informaci na prezentaci svého závodu.

Třetí věc – přijeďte na závod minimálně o hodinu dříve, než obvykle na závod jezdíte. Vyhnete se tak dlouhé frontě, která se později vytvoří. Prezentace je otevřena od 9:00 hodin.