23. 04. 2014 - Pár obecných informací k probíhající sezóně UAC

Ahoj,

sezóna UAC se nám parádně rozeběhla. Abychom mohli společně pokračovat v krasojízdě, připomněl bych na tomto místě pár obecných zásad a postupů. Prosím Vás o jejich dodržování.

Oprava výsledků – výsledky může opravovat pouze a výhradně pořadatel závodu. Je v jeho jedinečné kompetenci rozhodnout o tom, zdali je požadavek na opravu výsledků oprávněný. Pokud tak uzná, zajistí obratem opravu výsledků svého závodu. Jezdec se tedy vždy obrací s požadavkem na opravu výsledků výhradně na pořadatele závodu. Kontakt na pořadatele závod najdete v propozicích = telefon + email.

Prezentace do časovky jednotlivců a družstev – pořadatel závodu má právo v rámci prezentace oddělit od sebe dostatečným časovým rozestupem (přiděleným časem startu) dva či více členů jednoho týmu. Vždy tedy tak, aby členové jednoho týmu nestartovali v časovce jednotlivců a družstev přímo za sebou. Ideální rozestup jsou minimálně tři minuty.

Připomínky k organizaci UAC a jednotlivých závodů – zasílejte nejlépe přímo na email vedení UAC (skrabka@seznam.cz). Nebo volejte na mobil 723650413 (Petr Škrabal).

 

Díky za pozornost a mějte se :-)

UAC