08. 12. 2014 - Nabídka na jarní soustředění organizované Pavlem Zachem

Níže najdete nabídku na jarní soustředění organizované Pavlem Zachem, více též na www.prvnislapnuti.blogspot.com
POJEĎTE S NÁMI JIŽ POTŘETÍ DO CHORVATSKA, VYHŘÍVANÝ VNITŘNÍ BAZÉN, SAUNA, FITCENTRUM, POJEĎTE S NÁMI v březnu 2015 DO CHORVATSKA Pobyt "SPORT ALL INCLUSIVE" včetně nápojů LIBOVOLNÝ POČET DNÍ
Cena za osobu na 1 den 1.140,-Kč
Cena zahrnuje: 1 x pobyt s polopenzí švédský stůl, nealko nápoje k večeři, pobytovou taxu, používání vnitřního bazénu, fitnes a sauny, garáž na kola, každodenní úklid pokoje, výměna ručníků, závěrečný úklid, služba delegáta v místě
Cena nezahrnuje: doprava, cestovní pojištění – naše nabídka je od Union pojišťovny (typ A25 – 33 Kč/den/osoba; typ B – 18 Kč/den/osoba = bez rozlišení věku
Zvýhodněnou cenu získáte zaregistrováním objednávky s počtem účastníků a datumem od-do na emailovou adresu chorvatsko@101ckzemek.cz nebo ano.registrace@gmail.com a zaplacením plné ceny do určeného data .
Další dotazy a připomínky případně na telefonních číslech 602 481 465 (p. Zach) nebo 326 912 106 (101 CK) – upřednostněte dotazy emailem.
Hotel Park Plaza Belvedere se nachází v turistickém středisku Medulin, přímo u pobřeží, asi 10 km od centra města Pula. V pořadí směrem od vesnice třetí hotel, ale největší a nejlépe vybaven.
Hotel má bezbariérový přístup. Pokoje jsou jednolůžkové a dvoulůžkové s možností přistýlky, LCD SAT/TV, TEL, Wi-Fi, trezor, minibar, vysoušeč vlasů, všechny jsou klimatizované. Některé pokoje na mořskou stranu i do parku mají balkony, které však nezaručujeme!
Pláže jsou přírodní kamenité, pěkné oblázkové, vzdálené cca 150 m od hotelu Pláže jsou přímo pod hotelem s pozvolným vstupem do moře vzdálené 100 m. Pěkné oblázkové, kamenité, betonová plata na sluněn , písečná pláž „Bijeca“ 200 m. Hostům je k dispozici recepce, lobby bar s možností připojení na internet, aperitiv bar, restaurace, kafé bar s terasou u bazénu, prodejna suvenýrů, kadeřnický salón, sauna, masáže, posilovna, směnárna, samoobsluha, ambulance. Hotel má velký vytápěný vnitřní bazén s mořskou vodou, venkovní bazén a dětský bazén, také s mořskou vodou. Ke sportovnímu vyžití hosté slouží tenisové dvorce, 6 fotbalových hřišť, hřiště pro míčové hry, dráha pro lehkou atletiku, stolní tenis, minigolf, střelnice, paintball, plážový volejbal, vodní sporty. Možnost zapůjčení jízdních kol a automobilu. Diskotéka a letní terasa s hudbou je vzdálená cca 800 m od hotelu.

www.prvnislapnuti.blogspot.com