29. 12. 2014 - Info k nadcházející sezóně UAC

Ahoj,

sníh, který dnes napadl jako by vybízel k pohodovému nicnedělání. V případě přípravy nadcházející sezóny UAC je však opak pravdou. Od prvního ledna 2015 budou spuštěny stránky UAC, které budou obsahovat aktuální informace k nadcházející sezóně. V té Vás čeká bohatá nabídka závodů. Částečně se nám podařilo splnit několik přání Vás závodníků. První z nich je úprava kalendáře závodů tak, aby úvod sezóny nebyl sestaven pouze z několika po sobě jdoucích časovek. Pokud tedy vše vyjde, tak jak plánujeme, bude letošní úvod sezóny mixem několika typů závodů. Druhou věcí je nasazení elektronického zpracování výsledků, pomocí čipů na co možná největším počtu závodů. Tento trend považujeme za správnou cestu a tak budeme podporovat pořadatele závodů, na kterých bude tento způsob zpracování výsledků nasazen. Úplnou novinkou je chystaná soutěž v cyklokrosových závodech. Ty si budete moci vyzkoušet na podzim příštího roku v právě připravovaném formátu.

Od prvního ledna se tedy budete moci začít přihlašovat. Systém zůstává stejný jako v minulém roce. Po provedení „prodloužení“ licence Vám bude doručen email. Ten bude obsahovat podklady pro platbu licence. Do dvou týdnů od prodloužení licence musíte zrealizovat její platbu. Následně proběhne spárování přihlášky s platbou a přidělení startovního čísla. Od té chvíle si můžete vytisknout i licenci. Její tisk najdete v jedné z nabídek svého profilu.

Užívejme tedy zatím společně sněhovou nadílku a těšme se na jaro, které doufejme brzy, zaklepe na pomyslná vrátka. Ničím nerušenou přípravu na sezónu 2015 Vám přeje vedení UAC.