22. 05. 2015 - Aktuality před závodem Karlovy Vary - Unhošť

Letošního závodu se zúčastní tyto cyklistické legendy - Gustav-Adolf Schur, Ryszard Szurkowski, Jan Smolík, Pavel Doležel, Jozef Regec, František Babický, Petr Bauer, Míla Lomová.

Pozvánka na koncert, kterým bude ukončen cyklistický den – all right BAND hraje Pink Floyd

Letošní závod budete moci sledovat v přímém přenosu v prostoru cíle na velkoformátovém plátně!

Trasu závodu si můžete, stáhnou ve formátu tcx nebo gpx na:http://www.zavod-karlovy-vary-unhost.cz/im…/podklady/kvu.tcx,
http://www.zavod-karlovy-vary-unhost.cz/im…/podklady/kvu.gpx

Setkání cyklistických legend v Unhošti. Na start 32. ročníku oblíbeného cyklistického závodu Giant Karlovy Vary - Unhošť se postaví legendy silniční cyklistiky, které dosahovaly velkých úspěchů na nejvýznamnějším etapovém závodě ve střední Evropě, na Závodu míru - Gustav-Adolf Schur, Ryszard Szurkowski, Jan Smolík, Pavel Doležel, Jozef Regec. Pozvání přijali poté, co Antonín Mittelbach na svém vysokém kole v roce 2012 absolvoval trasu Závodu míru Varšava - Berlín - Praha, a tak připomněl 60. výročí založení Závodu míru. Na startu se potkal s Ryszardem Szurkowskim, v Berlíně s Gustavem-Adolfem Schurem a v Praze s Pavlem Doleželem. V roce 2013 byl Antonín pozván do Magdeburgu, kde je muzeum Závodu míru a každým rokem uvádějí a předávají medaile osobnostem tohoto závodu. Toto ocenění za absolvování Závodu míru se dostalo i A. Mittelbachovi. Setkání proběhlo v příjemné atmosféře, a tak vznikl nápad pozvat legendy do České republiky na závod Giant Karlovy Vary - Unhošť a ony pozvání přijaly.