21. 02. 2016 - Představení partnerů UAC 2016 - Equinox/Boardman

Dalším z partnerů UAC, kterého bych Vám rád touto cestou představil, je firma Equinox. Ta jak si můžete přečíst níže, přichází na trh s další značkou kol = CHRIS BOARDMAN

Chris je olympionik, trojnásobný světový šampion a rekordman, který třikrát překonal rekord v hodinovce a je stále držitelem nejlepšího výkonu (do změny pravidel). Nejvýznamnější postava britské cyklistiky je rovněž velkou inspirací.

Chrisova vášěň pro úpravy kol, na kterých závodil, vyústila v založení vlastní značky, které nepropůjčil jen své jméno, ale nadále působí v jejím výzkumném oddělení, kde dělá kola Boardman každý den lepšími.

„Špičková britská kola“

Představení modelové řady Boardman 2016:

ŘADA ELITE

Významně modernizovaná řada ELITE nyní nabízí 37 modelů s celou řadou specialit a technických vychytávek.

AIR

Nyní nově s vidlicí „T9“ s plně integrovanými brzdami a kabelovým vedením. Další technickou vychytávkou je tzv. „Aero Surface Trip“ –  speciální páska nalepena na části rámu a vidlice. Tato páska dokáže zredukovat turbolence o 2 % a ušetřit tak 6 wattů což se rovná 23 sek. za hodinu v porovnaní s klasickou trubkou.

ATT

Rovněž těží z vidlice „T9“ a „Aero Surface Tripu“ pro dosažení lepší aerodynamiky. Tyto výhody ještě znásobuje kokpit od ZIPP-u.

TTE

Nyní ještě rychlejší díky lepší aerodynamice . Tato top kategorie nově nabízí i cenově dostupnější model TTE 9.2. Špičkou ledovce je model TTE SIGNATURE na zapletených kolech ENVE a s elektronickým řazením Dura-Ace Di2.

SLR  

Kategorie zahrnuje jak kola Endurance (ovladatelnost-jistota-pohodlí) tak i závodní speciály. Super lehká verze na hmotnostním limitu UCI nabízí dva závodní stroje i rámové sety. Kola Endurance nyní nově i na kotoučových brzdách.

SLR TITANIUM

Novinka v nabídce Boardman. Silniční raketa klasických tvarů, avšak nabitá nejnovějšími technologiemi, jako jsou pevné osy na obou kolech, kotoučové brzdy a elektronické řazení.

CXR

Univerzální terénní kola nyní kompletně na hydraulických brzdách. Špičku reprezentuje zbrusu nová zavodní kroska CXR 9.4 osazena na SRAM CX1.

SRAM ETAP

Boardman jako jeden z prvních měl možnost testovat tento nový řadící systém od SRAM-u. Po skvělých zkušenostech se sada montuje na dva top modely SLR 9.9 ENDURANCE a AIR 9.9 .

KOLA NA ZAKÁZKU

V rámci nového přístupu k zákazníkům vychází Boardman vstříc všem individualistům a nabízí 5202 různých barevných variací finálního laku. Zákazník svůj nový rám může nadefinovat přímo na webu.

DÁMSKÁ KOLA

Boardman nezapomněl ani na dámy. Nabídka zahrnuje čtyři překrásné mašiny AIR, ATT, SLR ENDURANCE a SLR ENDURANCE DISC.

Kontakt:

Equinox Europe, s.r.o.

info@eqnx.co

www.eqnx.co

732 654 969

Milan Šimek