23. 12. 2016 - Pozvánka na cyklokros v lednu 2017

Zdar, tu je ta pozvanka na zavod, text z webu Veloheld:

"Pokračujeme 14. ledna 2017 výletem za Železnou oponu - Praha volá!

Veloheld Cyclo Cross Cup vyráží na "školní výlet" ke kamarádům do Prahy, na další zastávku ve své sedmé závodní sezóně - "Praha Pivo Cross". A co na vás čeká? Náš čechoamerický kamarád Cory se svými českými a slovenskými parťáky našel skvělou trať na okraji centra města. V sobotu krátce po poledni odstartuje klasický cyklokrosový závod, pak v neděli vyrazíme pod taktovkou Coryho a spol. prozkoumat šotolinu a terén v okolí Prahy. Počasí je objednáno!

Pro místní jezdce, kteří se nikdy neúčastnili krosových závodů v Drážďanech a netuší, co očekávat, ve Veloheld Cyclo Cross Cupu jde hlavně o radost ze závodění. Všechny typy kol a jezdců jsou vítány, fat biky počínaje a cyklokrosovými závodními speciály konče. Někteří z nás to se závoděním myslí vážně, pro jiné je to dobrá záminka vyrazit na kolo, užít si srandy s kamarády a dát si pivo, nebo dvě. Registrace předem u Veloheld.

Přesné místo závodu vám prozradíme e-mailem pár dní předem, ale můžete počítat s tím, že se nachází jenom kousek od jedné ze stanic metra.

Ceny jsou přichystané jak pro závodníky, tak pro závodnice a pár dalších šťastlivců. Bude na vás taky čekat občerstvení. A nezapomeňte si doma teplé oblečení, závodem zábava nekončí!

Pospěšte si, počet účastníků je omezene na celkem 60. Pokud jsi žena, neplatí pro Tebe žádný limitní počet ani neplatíš registrační poplatek. Pokud jsi muž, vezmi poplatek k registraci v den závodu.

Nějaké jídlo a pití bude připraveno při závodě. Jestli víte o sponzoru piva, napište nám!"

http://www.veloheld.de/cyclocrosscup-7

Hlavny organizator zavodu je Cory Benson.