11. 05. 2018 - Oficiální informace od pořadatele závodu Trofej Rokycan

Ahoj, níže zasílám oficiální informaci od pořadatele závodu Trofej Rokycan.

 

Zdravím,

zasílám dostupné výsledky z 8.5. 2018  Trofej Rokycan. Bylo klasifikováno 51 závodníků ze 135.  Tzn 84 závodníků přijelo po časovém limitu. Bohužel se nám  nepodařilo zaznamenat pořadí od 53  do 97 místa z důvodu nefunkční kamery. Tito závodníci byli postupně odvoláváni.  Pro bodování do UAC navrhuji rozdělit body pro prvních 51 a mezi 53 a 97 místem vypočítat bodový průměr a od 97 místa pokračovat sestupně.  Nebo závod do bodování UAC nezapočítávat.  Tímto se omlouvám dotyčným závodníkům.  

Děkuji  za pochopení

Zdeněk Rubáš

 

Dle výše uvedeného není možné zpracovat podle zaslaných podkladů výsledky pro potřeby UAC. Nicméně to nevzdáváme a pokusíme se z několika různých zdrojů (účastníci závodu, fotografie závodu a Vašich záznamů závodu na Stravě) sestavit „nástřel výsledků“. Ten bude následně umístěn na webové stránky UAC. Až se tam výsledky objeví, poprosím Vás všechny o spolupráci. To znamená, zkontrolujte si svůj výsledek. Pokud bude výsledek dle Vašeho názoru chybný, pošlete svou Verzi Vašeho výsledku na email seidlondrej@gmail.com Věřím, že Vaše připomínky budou seriózní. Ondra Seidl pak všechny připomínky zakomponuje do výsledků a aktualizované pořadí pak zveřejní na webu UACu. Tak se snad podaří dát výsledky dohromady.

 

Chtěl bych touto cestou předem poděkovat, těm, kteří výsledky dali dohromady. Je to Ondra Seidl, Jarda Rendl, Petr Tácha a David Slaboch. Nechť jim tento záslužný čin přinese nehynoucí slávu a obdiv celého UAC na věky věků.

 

Celá kauza Trofeje Rokycan měla dohru na FC Michala Starka. Pokud si chcete dozvědět více, mrkněte sem Michal Stark